3 grunde til at AB helt sikkert rykker op!

Onsdag, 16 marts 2016 ABForever

Jubel_efter_Linus-sakse

Forårssæsonen er lige på trapperne, og for første gang i mange år behøver vi ikke bekymre os om nedrykning. Faktisk lige det modsatte. I skrivende stund er AB blot få point fra den første oprykning siden 1996.

I AB Forever er vi optimistiske. Vi tror fuldt og fast på, at vores elskede klub til sommer er tilbage i landets næstbedste fodboldrække. Her får du tre grunde til vores optimisme – og til at du selvfølgelig skal kigge forbi Gladsaxe Stadion, når forårssæsonen skydes i gang på søndag kl. 15 mod Aarhus Fremad.

1. Nu virker presspillet!
Per Frandsen har haft en halvsæson og en lang, kold vinterpause til at implementere det presspil, der er så essentielt for hans taktiske visioner. Et pres, der med aggressive løb langt oppe på modstanderens banehalvdel, vil få de jyske, amagerkanske og valbygensiske forsvarsspillere til at panikke og forære de grønblusede en håndfuld lette scoringer i løbet af foråret. Det har set fint ud i træningskampene - faktisk ganske overbevisende til tider - og det kommer til at være afgørende for AB's sejrsmarch i foråret.

2. Holten kommer til at bombe!
Der er en grund til, at Tobias Thomsen – AB’s topscorer fra efterårssæsonen – har fået en hel del minutter på den centrale midtbane i opstartsfasen. Og det er altså ikke kun fordi, han har tendens til at søge ind på midten af banen, uanset hvor på taktikbrættet, man placerer ham, som Per Frandsen ellers har joket med ved flere lejligheder. Den egentlige grund hedder Emil Holten. For hvordan sætter man lige en 19-årig gut, der allerede følges tæt af klubber fra både Superligaen og udlandet og scorede seks mål i træningskampene op til forårssæsonen, på bænken? Det gør man ikke. Det gør Per Frandsen ikke. Og det kommer han ikke til at fortryde. Holten bliver forårets topscorer og bomber AB tilbage i 1. division!

3. Linus er tilbage – for alvor!
Kan du huske saksesparket mod Hobro? Dribleturen og oplægget til Simon Bræmers mål mod Vejle? Eller det vigtige 2-2-mål mod HB Køge i vanvidskampen for overlevelse? Han har kun spillet sporadisk i lange perioder – kun tre optrædener blev det til i efteråret – men nu er Linus endelig tilbage. Og denne gang skulle det eftersigende være for fuld styrke. Han har fået masser af spilletid i træningskampene op til sæsonen, og han bliver vital for AB’s oprykningskampagne. Kig efter Linus, når tingene spidser til, og der er brug for noget overraskende og spektakulært. Det er her, han kommer til at slå til.

Er vi for positive? Eller kan du selv komme med endnu flere grunde til, at vi ligeså godt allerede kan begynde at arrangere oprykningsfest på Gladsaxe Stadion til juni? Deltag i diskussionen på vores Facebook-side www.facebook.com/abforever.