Få rabat på dit sæsonkort

Onsdag, 02 august 2017 ABForever

ab

Som AB Forever-medlem får du en række fordele når du skal til AB-kamp. En af dem er 10% rabat på sæsonkort, men proceduren er anderledes end de forgående år. Læs her hvordan du får rabat.

AB Forever forhandler hvert år med AB om en samhandelsaftale, som giver vores medlemmer fordele før og efter kampene. En af fordelene er 10% rabat på sæsonkort.

Normalt fremviser man bare sit medlemskort i AB Shoppen for at købe et sæsonkort, men da AB er gået over til et elektronisk billetsystem hvor sæsonkortet findes i en app på telefonen, er proceduren anderledes i år.

For at købe et sæsonkort med fanklub-rabat skal du gøre følgende:

  1. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit AB Forever-medlemskortnummer
  2. Modtag din unikke rabatkode til køb af sæsonkort
  3. Foretag dit køb via billetter.ab-fodbold.dk
  4. Nyd kampen fra Sektion E

Den unikke rabatkode skal udstedes manuelt, og det er derfor ikke muligt at bestille eller møde op i AB Shoppen på kampdage. For at være sikker på at du får dit sæsonkort til den første kamp mod Hvidovre på lørdag 5/8, skal du derfor sende mailen senest fredag 4/8 kl. 15.

Alle spørgsmål vedr. sæsonkort skal stilles til Casper Jensen fra AB på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..