Lad festen begynde: partybus til Valby!

Fredag, 05 oktober 2018 ABForever

olglas

Fanklubben har ikke haft en bus afsted i 2018, men det ændres der på nu!

Valby er måske ikke det mest åbenlyse sted at arrangere en bustur til(med mindre bussen er gul og kører en gang hvert 10. minut), men vi har alligevel valgt at bestille en bus til den næste udekamp lørdag d. 13/10. 

Det bliver dog ikke en helt almindelig bus. Vi har nemlig bestilt en partybus med alt hvad der dertil hører, til at køre os lidt rundt i Storkøbenhavn inden kampen.

Bussen starter kl. 12 fra Gladsaxe Stadion og lander ved McDonalds i Valby en time senere. Her byder vi en en cheeseburger. Vi går det sidste stykke mod stadion herfra, hvor der er kampstart kl. 14.

I bussen vil der være masser af øl og shots, så vi kan få varmet stemmerne op inden den vigtige kamp mod Frem. 

Prisen for turen inkl. fri bar og burger er 100 kr. for medlemmer og 150 for ikke-medlemmer.

Tilmelding er bindende og skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeldingen er først gældende når betaling er sket via MobilePay eller overførsel til vores konto. Betalingsinfo oplyses når du har sendt en mail til ovenstående.

Da der er fri bar i bussen er aldersgrænsen for deltagelse 18 år. Bemærk også at arrangementet ikke indeholder transport tilbage til Gladsaxe efter kampen.