Medlemskort og gratis kamp. Vigtig info!

Tirsdag, 21 april 2015 ABForever

ab

Forårets gratis kamp for AB Forever-medlemmer er lige rundt om hjørnet, men ikke alle har fået deres medlemskort. Læs her hvorfor og hvordan du får fat i det.

Som i de foregående år har medlemmer af fanklubben selv kunne afhente deres medlemskort til de første tre kampe i foråret. De er overstået nu, og under normale omstændigheder ville alle dem, der ikke havde afhentet deres kort, have modtaget et brev fra fanklubben indeholdende dette års medlemskort. 

Det er desværre ikke sket i år, da vi er løbet ind i uforudsete problemer med Nets(som styrer vores kontingentindbetalinger), som har umuliggjort udsendelse som tidligere lovet. Det kan vi kun beklage, men vi forsikrer, at vi har gjort alt hvad der overhovedet var os muligt for at finde en løsning.

Det er desværre ikke lykkedes os, men Nets har forsikret os at der foreligger en løsning i næste uge.

Den ekstra store udfordring opstår i forbindelse med kampen AB-FC Roskilde søndag d. 26/4. Netop denne kamp er nemlig gratis for medlemmer af AB Forever, og medlemskortet fungerer til denne kamp som adgangsbillet til stadion.

Som løsning på problemet har vi derfor forlænget muligheden for selv at afhente medlemskort med to kampe, nemlig de to kampe i denne uge:

  • AB-Vejle, onsdag d. 22/4 kl. 19. Her kan du afhente dit kort ved indgang 1(gammel tribune) fra kl. 18:15-18:45.
  • AB-FC Roskilde, søndag d. 26/4 kl. 15. Her kan du afhente dit kort ved indgang 1(gammel tribune) fra kl. 14:15-14:50.


Læg mærke til afhentningstiderne!

Vi forventer at udsende de resterende medlemskort i starten af næste uge.

Vi beklager endnu engang de gener det måtte medføre.