Opsummering af den ordinære generalforsamling

Mandag, 23 februar 2015 ABForever

ab

Fanklubbens ordinære generalforsamling er overstået, og du kan læse formandens beretning her.

Sportsligt:

2014 var på mange måder i samme boldgade som de forrige år – vi startede foråret som underdogs, men formåede alligevel at tilspille os endnu en sæson i 1. division. Man kan på mange måder sige at de seneste tre sæsoner har været ligesom en god spændingsroman. Det er blevet mere og mere spændende år for år, og i sommers skulle vi helt hen til overtiden og med et hjælpende hoved fra Eddi Gomez før overlevelsen var i hus på bekostning af Hvidovre. 

Efteråret i 2014 var ingen succes, men alligevel formåede holdet at lave noget så anti-AB som at peake lige før vinterpausen, hvor sejre i de sidste fire kampe resulterede i en acceptabel 7. plads ved vinterpausen. 

Fanklubmæssigt:

2014 var året, hvor AB fyldte 125 år. Året blev markeret af klubben på forskellig vis, men også her i fanklubben syntes vi, at en hyldest var på plads. Vi lavede vel nok en af de største tifoer til dato, med et kæmpe plastikbanner der blev hejst op foran Sektion E. Det gjorde vi mod Lyngby i marts og HB Køge i juni. I mellemtiden lavede vi til en afgørende kamp mod Hvidovre en t-shirt-tifo, som vi aldrig har prøvet før. Kampen var ret afgørende, så vi indkøbte 50 grønne t-shirts og kontaktede ABs trykker, så vi kunne komme med et klart budskab om, at sammenhold og vilje er vigtige værdier i AB – både for spillere og fans. De mange t-shirts blev delt ud på Sektion E inden kampen, og skabte et flot skue kampen igennem. 

Generelt har det været et glimrende år rent visuelt til kampene. Hvor der før naturligvis har været stemning og fest, har vi i år forsøgt at koordinere og organisere vores tifos bl.a. med det føromtalte banner, røgbomber mm. 

 

Alt sådan noget tifo kommer ikke gratis, og netop tifo-udgifterne er vores suverænt største udgiftspost i det forgangne år. Knapt 19.000 har vi brugt, men for de penge har vi også fået flere trykte banner, en masse creperuller, konfetti-frisbees og nogle ruller plastik til bannere. Men det er naturligvis noget, vi også kan bruge fremadrettet.