Optakt: Bræmer: Bare lad Hobro ha’ bolden

Torsdag, 24 april 2014 ABForever

Braemer_mod_Frede

Det er rækkens tophold, men AB-anfører og topscorer Simon Bræmer har ikke voldsomt stor respekt for weekendens gæster fra Hobro.

AB har luret Hobro. Som det eneste hold i Nordic Bet Ligaen har akademikerne endnu ikke tabt til ligaens suveræne førerhold. Faktisk er Hobro – sammen med Fredericia og Brønshøj – den modstander som AB har skrabet flest point sammen i mod i denne sæson. Fire indtil videre.

Simon Bræmer har måske svaret på hvorfor.

- Vi har givet Hobro tilladelse til at have bolden og så kende vores besøgelsestid, når de har mange af deres spillere med fremme. Hobro skal man ikke gå op og bestemme kampen imod. Man skal tage dem for det, de er og lade dem skabe kampen, for det synes jeg ikke, de er specielt gode til, siger anføreren til abforever.dk.

Og det var da også netop, når Hobro havde mange folk med fremme, at AB slog til i den seneste 2-1-sejr mod de blå-gule nordjyder.

Først løb Younes Namli lige mod forsvaret og hamrede en kanonkugle over i modsatte hjørne, og senere var det et hurtigt opspil og en afslutning fra Andreas Baes, der førte til Simon Bræmers syvende sæsonscoring på returbolden.

Se Namlis flotte hug her (TV3Sport).

Se Bræmers scoring til 2-0 her (TV3Sport).

- Vores udgangspunkt i sidste kamp mod Hobro var at lade dem spille. Det er dem, der ligger nummer ét og har pres på deres skuldre for at skabe en flot fodboldkamp. Det er sgu ikke os, der ligger nede i bunden, der skal ud og spille tikki-takka, slår Bræmer fast.

Stillingen i bunden:
Hvidovre    26p
Vendsyssel 26p
AB             25p
Marienlyst   8p

Rundens vigtige kampe:
Hvidovre-Lyngby, fredag kl. 18:30
Brønshøj-Marienlyst, lørdag kl. 15
Vendsyssel-Vejle, søndag kl. 15
AB-Hobro, søndag kl. 15