Optakt: ’Det bobler’ inden påske-duellen mod Silkeborg

Tirsdag, 15 april 2014 ABForever

Vi_elsker_AB_mod_Lyngby

Tag et kig på stillingen. Gør det for din egen skyld. Nyd det bare – den er god nok.

Hvem havde egentlig turde tro på det? En vinterpause og fire kampe efter det miserable nederlag til Marienlyst er AB over stregen. Vi er midt i den længste sejrsstime i 2,5 år, vi har vundet to i træk i Jylland, og vi har slået divisionens suveræne tophold. Herligt!

Nu kommer så endnu en Superliga-bejler på påskevisit, men troen på point må efterhånden være til stede hos selv den mest pessimistiske AB-fan.

Silkeborg IF besøger Gladsaxe ovenpå et friskt nederlag, for mens AB vandt i Hobro, blev Silkeborg nemlig besejret på eget græs af den direkte oprykningsrival AC Horsens.

Inden da havde midtjyderne åbnet foråret med at slå Hvidovre og Hobro, men siden tabte man hjemme til Brønshøj, og så kom det andet nederlag i træk altså i lørdags.

Silkeborg er nu tre point efter Horsens, der besætter den anden af de to oprykningspladser. Hobro er seks point væk på førstepladsen.

I kampen mod Horsens blev Silkeborgs allermest erfarne herre, den centrale forsvarsspiller Dennis Flinta, desuden udvist, og han kan derfor ikke bruges, når silkeborgenserne skal forsøge at lægge låg på AB’s formkurve.

 

Stillingen i bunden:
Vendsyssel25p
AB         24p
Hvidovre 22p
Marienlyst 8p

Rundens vigtige kampe:
Hvidovre – Fredericia, torsdag kl. 13
Marienlyst – Lyngby, torsdag kl. 13
AB – Silkeborg, torsdag kl. 15
Vendsyssel – Hobro, fredag kl. 16