Optakt: Fart og aggressivitet skal nedlægge naboen

Onsdag, 19 marts 2014 ABForever

KK

På søndag går det løs igen. Fodbolden er tilbage på Gladsaxe Stadion, og AB skal endnu engang ud og jagte overlevelse i Nordic Bet Ligaen. Første bump på vejen hedder Lyngby.

Der kan ske rigtig meget på 120 dage. Heldigvis.

På søndag er det fire måneder siden, at AB senest var i aktion i Nordic Bet Ligaen. Det er 120 dage siden, at de grøn- og hvidstribede måtte vende hjem fra Fyn med et grumt nederlag i baggagen. Og så til et hold, der inden da blot havde vundet en enkelt kamp i sæsonen.

Men de 120 dage er blevet brugt fornuftigt. Og når AB på søndag løber på banen til forårspremieren og lokalderbyet mod Lyngby, så kommer man til at kunne se stor forskel fra det hold, der tabte til Marienlyst. Det fortæller cheftræner Thomas Nørgaard.

- Jeg synes, vi har haft en opstart med en gylden mulighed for træne sammen over en længere periode og være mere procesorienterede i forhold til spillestil og det, der skal være kendetegnende for os, forklarer han.

Thomas Nørgaard mener, at holdet nu er langt bedre sammenspillet, end det var tilfældet i efterårssæsonen. Og så har man hentet spillere ind, der giver AB nogle helt nye forcer. Det håber cheftræneren kommer til at skinne igennem allerede fra første kamp.

- Vi har gerne ville tilføre noget fart. Og med farten håber vi også på aggressivitet i vores spil med og uden bold, forklarer Nørgaard.

 

AB's første fem kampe i foråret:

Søndag d. 23. marts kl. 15: AB-Lyngby BK
Søndag d. 30. marts kl. 15: Vejle BK-AB
Søndag d. 6. april kl. 15:     AB-FC Fredericia
Lørdag d. 12. april kl. 15:    Hobro IK-AB
Torsdag d. 17 april kl. 15:    AB- Silkeborg IF