Optakt: Hvidovre venter i første ’finale’

Tirsdag, 27 maj 2014 ABForever

Namli_mod_Vejle_3

Nu gælder det. Vi kan ikke udskyde det længere. AB’s fodboldskæbne bliver afgjort indenfor de næste tolv dage. Tre deciderede ’finaler’ venter spillerne, og selvom skaderne er væltet ind på det værst tænkelige tidspunkt, så tror Younes Namli på en ni-points-slutspurt.

Det spidser for alvor til for AB i bunden af Nordic Bet Ligaen. Trods et fornuftigt point til tabellen med 2-2 i Brønshøj i lørdags, er der blevet lagt et gevaldigt pres på de grøn- og hvidstribede efter Vendsyssels besynderlige sejr over liga-etterne fra Silkeborg.

Nu er der således tre point op til redning for AB. Men heldigvis kan Bræmer, Mathiesen, Grønn og co. stadig selv afgøre deres fodboldskæbne i sæsonens sidste kampe mod Hvidovre, Vendsyssel og HB Køge.

Og selvom mandagens nordjyske sejr gav et par løftede øjenbryn til tirsdagens AB-træning, så tror spillerne stadig fuldt og fast på, at de bliver i rækken. Det fortæller Younes Namli til abforever.dk.

- Selvfølgelig snakkede vi lidt om kampen. Det var lidt ’sjovt’, at Vendsyssel vandt. Det var der ikke nogen, der havde regnet med. Men det er ikke noget, der bringer nerver. Vi har hele tiden vidst, hvad vi skal ud og gøre, og det har ikke ændret sig på trods af den kamp. Vi kan stadig selv afgøre det, fortæller Namli.

Stillingen i bunden:
Hvidovre 36p (-11)
Vendsyssel 35p (-21)
AB 32p (-18)
Marienlyst 14p (-46)

Rundens bundkampe:
(Alle kampe torsdag kl. 15)
AB-Hvidovre
HB Køge-Vendsyssel
Hobro-Marienlyst