Optakt - KK: AGF-kamp bliver sæsonens største prøve

Torsdag, 21 august 2014 ABForever

KK_mod_Vendsyssel

Det er ikke hvem som helst, der kommer på besøg søndag eftermiddag i Gladsaxe. En Laudrup, en nuværende landsholdsspiller og en profil med over 100 kampe i rødt og hvidt er blandt andet med i den trup, som AGF sender tværs over landet for at spille mod AB.

Men selvom der blandt andet står Andreas Laudrup, Casper Sloth og Martin Jørgensen på modstanderens holdkort, så kommer AB’s forsvarsspiller, Kasper Kristensen, ikke til at ligge søvnløs om natten frem mod opgøret.

- De har ikke ligefrem været altdominerende i år. I Brønshøj vandt de 5-0, men ellers har det ikke været særligt skræmmende, det man har set, siger Kasper Kristensen om AGF’s start på sæsonen.

Og han har en pointe. Nedrykkerne fra den jyske hovedstad har langt fra kørt hen over modstanderne i NordicBet Ligaen, som mange havde forventet. Udover sejren over Brønshøj har de første fire kampe budt på et nederlag på hjemmebane til Viborg og et par skuffende uafgjorte resultater mod FC Roskilde og HB Køge. 

Det er i øjeblikket kun nok til en femteplads i rækken. Alligevel er Kasper Kristensen godt klar over, at man næppe har set det bedste fra cheftræner Morten Wieghorst og hans GF-mandskab.

- Det er den største prøve indtil videre i sæsonen, og det bliver rart at måle sig med én af de formodede oprykkere. De har forstærket sig yderligere på det seneste, så det glæder jeg mig til, og vi plejer også at spille godt imod de bedste. Men det bliver selvfølgelig et helt andet pres, vi bliver sat overfor nu, forklarer ’KK’.

HUSK!!!

Kampstart kl. 15:30