Optakt - Rohde: ’Jeg scorer tre mod Vejle. Så lukker folk røven’

Onsdag, 27 august 2014 ABForever

Rohde_mod_Vejle_1

En irriterende skade og en ordentlig afbrænder har præget Nichlas Rohdes sæsonstart. Men nu føler sidste sæsons redningsmand sig klar til for alvor at træde i karakter. Og det starter i Vejle på fredag.

’Hvor er det flot spillet… NEJ, det er løgn! Det gør han ikke. Det gør han simpelthen ikke! Hvad sker der dog? Det er verdens største chance det der.’

TV3 Sports kommentatorer var forbløffede, og Nichlas Rohde vidste også godt selv, at han havde begået en ordentlig afbrænder i AB’s 1-5-nederlag til AGF i søndags.

- Lige bagefter vidste jeg godt, at den var stor, men jeg troede faktisk ikke, at den var SÅ stor, fortæller den ufrivillige hovedperson til abforever.dk. 

Og Rohde har da også svært ved at bortforklare karrierens største kikser, der kom efter et godt Emil Farver-indlæg ved stillingen 1-4.

- Jeg får afsluttet meget godt til at starte med, hvor jeg er uheldig, at den rammer keeperen, og så stresser jeg over den anden afslutning. Jeg tror, at målmanden er tættere på bolden, end han egentlig er, og så prøver jeg at sætte den ud i siden. Men jeg kan jo se på videoen, at jeg bare skulle have skudt lige på. Jeg tror også, at jeg glider lidt i skudøjeblikket, og så bliver det noget rigtig lort, forklarer Rohde.

Den uheldige angriber er også godt klar over, at hans afbrænder hurtigt har spredt sig på nettet med blandt andet små 8.000 visninger på YouTube.

- Den er kommet lidt rundt omkring, har jeg set. Men det tager jeg ikke så tungt. Det kan man ikke gøre noget ved, fortæller Rohde, der til gengæld har en plan for, hvordan han får folk til at glemme kæmpechancen.

- Jeg laver hattrick på fredag. Så lukker folk nok røven.

Seneste fem opgør mod Vejle:

11.5.14 AB-Vejle 3-4 (Rohde, Olsson, Bræmer)
30.3.14 Vejle-AB 0-1 (Bræmer)
11.8.13 AB-Vejle 1-3 (Naundrup)
8.5.13  AB-Vejle 3-1 (Dal Hende, Naundrup, Uth)
11.11.12 Vejle-AB 1-0