Optakt: Vi tager to i træk

Torsdag, 03 april 2014 ABForever

Farver_mod_Vejle

Sejr. Tre point. Selvtillid. AB er tættere på overlevelse, og de mange dårlige stimer er væk. Det giver glæde og tro på tingene, fortæller Emil Farver.

1-0-overraskelsen i Vejle i søndags har allerede betydet rigtig meget for AB’s trup. Spillerne fik endelig den første sejr siden 2-1-gevinsten mod HB Køge i september, og det var samtidig sæsonens første sejr i Jylland.

Derudover gør weekendens tre point, at AB nu blot er en enkelt pind fra Hvidovre på den rigtige side af nedrykningsstregen i Nordic Bet Ligaen. Sejren var nærmest guld værd, fortæller Emil Farver.

- Den giver selvfølgelig en masse selvtillid og noget glæde hos folk. Man møder ikke ærgerlig op om mandagen, og når man kigger på tabellen, ser det ikke helt så skidt ud. Det hele er lidt sjovere, og der er smil på læben hos folk, siger AB’s venstreback.

Vejle version 2.0
AB snuppede tre point mod Vejle i søndags, og måske kan succesen gentages mod Fredericia. I hvert fald er 'Frede' plastret til med tidligere Vejle-spillere. Syv spillere og begge trænere er tidligere tørnet ud for naboklubben. Her får du en oversigt:

- Jakob Køhler Hansen (målmand)

- Marc Pedersen (forsvarer)

Nikolaj Hagelskjær (forsvarer)

- Jacob Thychosen (forsvarer)

- Andreas Moos (forsvarer/midtbane)

- Mikael Rynell (midtbane)

- Thomas Mikkelsen (Angriber)

- Nicolai Wael (træner)

- Steen Thychosen (ass. træner)