Redningskrans: Sådan overlever AB uden sejr

Tirsdag, 03 juni 2014 ABForever

Gronn_gejler_inden_kampen

Selvfølgelig skal AB slutte sæsonen med en sejr og fjerne al tvivl om nedrykning. Men hvis det ikke bliver til tre point mod HB Køge, så kan AB stadig redde sig i NordicBet Ligaen. Du får alle scenarierne her.

AB kunne desværre ikke tage point i Nordjylland i søndags, og 1-2-nederlaget til Vendsyssel FF betyder, at vi for tredje år i træk skal ud i en ’gyser-runde’ til at slutte sæsonen af på.

Heldigvis kan AB igen i år selv afgøre tingene. Sidste år var en 4-2-sejr over Lyngby nok til redning, og en sejr over HB Køge på mandag vil ligeledes endegyldigt sikre AB en sæson mere i NordicBet Ligaen.

Godt nok har AB og Vendsyssel FF samme pointantal, men AB’s målscore er så meget bedre end nordjydernes, at det ikke kan hentes.

Men selvom det – mod forventning - ikke skulle blive til AB-sejr på mandag, så er det langtfra sikkert, at AB må forlade divisionen. Det afhænger nemlig af, hvordan Vendsyssel og Hvidovre gør det i deres sidste kampe mod henholdsvis Horsens og Superliga-klare Hobro.

Her får du alle de mulige redningsscenarier, som mandagen kan byde på:

AB-sejr: Hvis AB slår HB Køge, bliver akademikerne i NordicBet Ligaen. Det er uanset sejrens størrelse og de øvrige resultater.

Stillingen i bunden:
Hvidovre IF (-18) 36p
AB (-15) 35p
Vendsyssel FF (-25) 35p
Marienlyst (-49) 15p

Rundens bundkampe:
AB-HB Køge
Hobro IK-Hvidovre IF
AC Horsens-Vendsyssel FF

Kampene spilles mandag kl. 16.