Referat fra den ordinære generalforsamling

Onsdag, 09 marts 2016 ABForever

ab

Årets generalforsamling blev afholdt i god ro og orden. Du kan læse referatet nedenfor, hvor der bl.a. blev diskuteret udgifter ligesom der kom spændende forslag på bordet om nye tiltag.

Formand, Kasper Viktor Petersen, bød de fremmødte velkommen, og herefter blev der budt på kage, vand og øl.

Tilstede fra bestyrelsen var formand Kasper Viktor Petersen, kasserer Christian Drewer, bestyrelsesmedlem Jørgen Melohn, bestyrelsesmedlem Elise Melohn, bestyrelsesmedlem Mia Hansen og bestyrelsesmedlem Martin Melohn.

Fraværende var næstformand Thomas Pedersen og bestyrelsesmedlem Ann-Marie Munkholm.

Dagens dagsorden så således ud:

1.    -  Valg af dirigent

2.     - Årsberetning

3.     - Regnskab

4.     - Tifo

5.     - Fordeling af udgifter

6.     - Indkomne forslag

7.     - Valg af bestyrelse

Følgende medlemmer er på valg i år:

-        Kasper Viktor Petersen

-        Ann-Marie Munkholm

-        Thomas Pedersen

-        Elise Melohn

-        Martin Melohn

8.     - Eventuelt

 

Referat

1.     Som dirigent blev bestyrelsesmedlem Jørgen Melohn valgt af en enig bestyrelse.

Referent blev Casper Jensen fra Akademisk Boldklubs administration.

 

2.     Formand Kasper Viktor Pedersen berettede om et år med nedrykning, trods det at mange fans havde taget den lange tur til Aarhus på sidste spillerunde i 1. Division for at bakke spillerne op. En fyldt bus til Aarhus og en bus til Fredericia var selvsagtens et acceptabelt antal busture på et år med tanke på hvor svært det har været tidligere.
20 års jubilæet blev fejret med lagkage, og en gave fra AB, som var nummeret 12 fredet til evig tid. Derudover har året budt på fremgang i antallet af AB-fans på udebane, i en halvsæson hvor vi trods alt har vundet mere mod de noget lavererangeret modstandere.
Arbejdet i DFF skal også nævnes. Bl.a. tifo-arbejde ifm. landskampen mod Serbien i Parken, hvilket gav god inspiration. Ann-Marie Munkholm er netop blevet valgt som suppleant i bestyrelsen for DFF, hvilket giver AB Forever en god ballast ift. relevante emner og tiltag i fankulturen. Antallet af medlemmer er mere eller mindre status quo trods det, at det nu hedder 2. Division.
Årets resultat er et tilfredsstillende overskud. 

3. 

4.     Tifo-delen er den største del af regnskabet, og formand Kasper Viktor Petersen fortæller om ønsker i at investere i nye bannere og flag samt det årlige halstørklæde. Der er en del materiale på lager, så det er ikke fordi der skal startes forfra. Fra salen foreslås det at lave det som arrangementer, når der skal laves tifo, så man på den måde kan engagere folk mere. Man kan lave det som events, så folk kan være med til at lave de forskellige ting. Der skeles desuden til Vejle, som har en årlige tifo-weekend.

5.     Kasserer Christian Drewer ønsker at fordelingen af kr. 8.250 som bruges pr. år til sponsorat bliver stillet op til forslag. Pt. er der navnesponsorat for kr. 6.250 og kr. 2.000 til 100-mandsklubben. Der snakkes flere alternativer til navnesponsoratet, og om man kan forvalte pengene på bedre vis. Afstemning om hvorvidt man kan bruge penge bedre. Alle stemte for at man fortsatte med 2 medlemsnumre i 100-mandsklubben. 8 stemte for at de kr. 6.250 skulle bruges i AB, men på anden vis, mens 4 stemte for at man skulle beholde navnesponsoratet. 1 stemte ikke.

Der blev diskuteret flere muligheder for at forvalte pengene bedst muligt ift. drikkevarer på stadion, bannere, hvervekampagner, skilte mm. Der tages ikke nogen endelig beslutning, men der tænkes også i VIP oplevelse til AB-kampe, hvor der inviteres til mad i Rene Henriksen Loungen. Evt. kun mad og så med betalingsbar. Således at overskuddet skal komme AB til gode i stedet for de manglende kr. 6.250.
AB opfordres også til at komme med forslag, og diskutere de indkomne fra generalforsamlingen.

 

6.     Der er ikke nogen indkomne forslag.

7.     Formand Kasper Viktor Petersen ønskede genvalg og blev valgt ind

Bestyrelsesmedlem Ann-Marie Munkholm ønskede genvalg og blev valgt ind

Næstformand Thomas Pedersen var ikke tilstede og bestyrelsen har besluttet at sætte ham til genvalg som suppleant uden mødepligt, hvilket blev vedtaget. Thomas Pedersen kan vælge at træde helt ud, såfremt han ikke ønsker dette.

Bestyrelsesmedlem Elise Melohn ønskede genvalg og blev valgt ind.

Bestyrelsesmedlem Martin Melohn ønskede genvalg og blev valgt ind.

 

Tankerne om den nye sammensætning af bestyrelsen er, at bestyrelsesmedlem Martin Melohn vælges ind som næstformand. De resterende roller besættes på samme måde. Således konstituerer bestyrelsen sine roller til næstkommende bestyrelsesmøde.

 

8.     Medlemsbladet nævnes under eventuelt. Har det et formål, og hvor meget skaber det for fanklubben? Der mangler en klar formulering af hvad målet er med det. Er det bedre at fordele artiklerne udover året, fremfor en meget stor arbejdsbyrde på et år? Er behovet der? Hvor mange værdsætter det udover en lille skare?

Målet skal defineres klart før midlet skal defineres. Hvis målet er at nå bredt ud, så er det ikke sikkert, at et medlemsblad er det klareste middel. Lasse Moldrup deltager på et bestyrelsesmøde, så målet kan diskuteres klart og dermed og medlemsbladets fremtid.

 

v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Tak for i aften!