Scorede Linus årtusindets AB-mål i søndags?

Tirsdag, 29 april 2014 ABForever

Linus_mod_Hobro

Måååååååååål! Svenske Linus Olsson scorede mod Hobro det bedste AB-mål i mange år. Men var det også det bedste AB-mål i dette årtusinde? Det kan du være med til at afgøre!

Hvis du ikke brugte din søndag på Gladsaxe Stadion, gik du glip af noget helt specielt. Hvis du derimod havde øjnene på bolden og ikke mindst AB’s nye svensker, Linus Olsson, kort inde i dommerens tillægstid, var du måske vidne til dette årtusindes AB-scoring.

Linus saksede nemlig Franck Semous indlæg i nettet til 3-0 og vild jubel på tilskuerpladserne. Men var det virkelig det bedste AB-mål i dette årtusinde? Det vil AB Forever nu have afgjort!

Du kan se Linus Olssons saksespark på AB's Facebook-side ved at klikke lige her.
Opspillet til målet starter cirka 2:30 inde i videoen.

Udover Linus' perle fra i søndags har vi udvalgt to yderligere kandidater til at kæmpe med om titlen 'Årtusindets AB-mål':

Peter Løvenkrands mod Brøndby
Den anden mål-kandidat er Løvenkrands' scoring i Superligaen mod Brøndby den 25. maj 2000. Du kan se målet 1:48 inde i videoen nedenfor.

Michael Johansen mod Brøndby
AB scorer åbenbart flotte mål mod blå-gule modstandere. Michael Johansen stod for denne kanonkugle på Brøndby Stadion den 3. august 2002. Målet er den tredje kandidat og kan ses 4:54 inde i samme video nederst på siden.

Nu har du fået tre kandidater – og så er din tur til at komme med flere forslag. 

For vi har helt sikkert glemt nogle spektakulære AB-scoringer. Hvis din yndlings-kasse endnu ikke er blevet nævnt, så fortæl os om den på vores Facebook-side - allerhelst med dato og så mange detaljer om kampen som muligt. Så kan det være, at den kommer med i den endelige afstemning om årtusindets AB-scoring.

Vi er klar over, at der desværre ikke er videoklip af særligt mange nyere AB-mål, men vi er til gengæld helt sikre på, at hvis det var flot nok, så er du langtfra den eneste, der kan huske det. Så fortæl bare om det alligevel. Så længe det blev scoret af en AB-spiller i det nye årtusinde, kan det komme med.

Den endelige afstemning om 'Årtusindets AB-mål' kommer snart her på abforever.dk og på AB Forevers Facebook-side.