Stem på årets mål og vind!

Onsdag, 04 marts 2015 ABForever

ab

Forårssæsonen er kun knapt halvanden uge væk, så fodboldfeberen bør for alvor begynde at brede sig i de vinterkolde kroppe. I samarbejde med AB har vi sat os for at kåre det bedste mål i 2014, og du kan vinde den nye udebanetrøje hvis du stemmer.

Selvom 2014 i rigtig lang tid var lig med bundkamp og få mål, formåede de grønne stadig at score en række spektakulære mål. 

AB begyndte at filme sine egne kampe til analysebrug i starten af 2014, og der findes derfor levende billeder af langt de fleste kampe. Vi har udvalgt de 7 bedste, og du skal nu vælge hvilket mål der var det flotteste sidste år.

Hvordan et godt mål er, er heldigvis en individuel holding. Nogle foretrækker det gennemspillede angreb mens andre favoriserer drømmehugget.

Det er helt op til dig hvem din stemme går til, men uanset hvem der vinder, har du et lod med i lodtrækningen om den nye sorte udebanetrøje hvis du har stemt.

Der er tre måder du kan afgive din stemme på:

  • Kommenter vores nyhed omhandlende årets mål på Facebook. 
  • Send en besked til vores Facebook-side.
  • Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Sidste chance for at være med er fredag d. 13/3.