Tag med AB Forever til top-brag i Valby

Mandag, 18 april 2016 ABForever

Vi_elsker_AB_mod_Lyngby

AB ligger nummer to. FREM ligger nummer et. Lørdag eftermiddag støder de sammen i Valby Idrætspark. AB Forever arrangerer fælles tog-tur og march til stadion med både gratis øl og konfetti.

Fire sejre i træk – senest en 1-0-sejr i overtiden i Thisted - har sendt de grønblusede på oprykningskurs. På lørdag venter dog en af sæsonens sværeste opgaver, når førerholdet FREM tager imod.

Drengene skal selvfølgelig have maksimal opbakning til den svære udekamp, og derfor arrangerer AB Forever fælles togtur med march til Valby Idrætspark og gratis øl og konfetti.

Kampen sparkes i gang lørdag kl. 15. Vi tager af sted i god tid og satser på at være ved stadion i Valby omkring kl. 14.

Tidsplanen ser således ud:

Vi tager B-toget mod Høje Taastrup. Vi sidder i bageste vogn. Toget stopper bl.a. på:

Bagsværd st:   kl. 13:12
Stengården st: kl. 13:14
Buddinge st:    kl. 13:16
Kildebakke st:  kl. 13:18

På Ryparken st. skifter vi til F-toget, der kører os til Ny Ellebjerg st., hvor vi regner med at være kl. 13:50. Herfra går vi sammen til Valby Idrætspark. Der er ikke særligt langt, så alle kan gå med.

Vi håber, rigtig mange vil deltage og gøre Valby Idrætspark så grøn som mulig på lørdag. Derfor vil vi også gerne byde på gratis øl og konfetti til alle AB-fans foran indgangen lige omkring kl. 14.

Regner du med at tage med, må du meget gerne tilmelde dig vores begivenhed på Facebook, så vi har en idé om, hvor mange der dukker op: 
https://www.facebook.com/events/276851725979912/

Alle mand til Valby! COME ON AB!!!