Tifo workshop

Mandag, 02 maj 2016 ABForever

ab

Synes du fanklubben trænger til nye ting? Nu har du mulighed for at hjælpe!

En af vores vigtigste opgaver i fanklubben er at støtte klubben både vokal og visuelt til kampene. Det kan man blandt andet gøre med en masse flotte grønne ting man kan vifte med på stadion, og det er netop det denne dag handler om. 
Vi vil nemlig gerne have lidt nyt udstyr til kampene, og det håber vi du vil hjælpe os med.

På dagen stiller vi alle redskaber til rådighed, som hører med til sådan en klippe-klistre-dag, og du skal derfor kun tage dit gode humør med. Hvis du har en god ide eller en god skitse, er du meget velkommen til at tage den med også, men ellers har vi også forberedt noget at lave så du ikke kommer til at kede dig.
De ting vi laver i løbet af dagen, tager vi med ned i vores rum på Gammel Tribune, så alle medlemmer og ikke mindst spillere kan få glæde af dem fremover. 

Vi mødes kl. 10:30 i Loungen på Gladsaxe Stadion, hvor vi løbende byder på øl og vand samt frokost når vi når dertil. Der er ingen bestemt sluttid, så hvis du kun har et par timer er du også meget velkommen.

Decideret tilmelding er ikke nødvendig, men giv alligevel meget gerne lyd fra dig hvis du gerne vil hjælpe, så vi har en nogenlunde ide om hvor mange vi bliver.

Du kan læse mere om arrangementet på vores Facebookside.


Come on AB!