Vigtig information til alle AB Forever-medlemmer

Tirsdag, 28 januar 2014 ABForever

ab

Ny lov skaber problemer i forbindelse med kontingentopkrævningen for 2014.

Fra 1. januar 2014 er det blevet et lovkrav for alle foreninger at være registreret med momsnummer.

I en sådan proces kræves det at der sendes papirer frem og tilbage til forskellige myndigheder, og det er desværre noget som tager tid.

Nets, som administrerer vores udsendelse af kontingentopkrævning, har skulle sende os diverse koder og Nem-Id. Samtidig har de sat en temmelig kort frist på ændringer af den allerede eksisterende(men ikke opdaterede) medlemsdatabase.

Nets formåede hverken af sende de nødvendige koder til tiden, ligesom de har vist sig yderst usamarbejdsvillige efterfølgende.

Når du derfor modtager dit indbetalingskort i disse dage, er vi ikke sikre på, at der står ’Medlemskontingent 2014’. Men bare rolig – din indbetaling gælder naturligvis for hele det kommende år 2014.

Det kan også være at du slet ikke modtager et indbetalingskort. Hvis du ikke gør, men stadig ønsker at være medlem i Danmarks grønneste fanklub, vil vi bede dig om at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så skal vi nok sikre at du bliver medlem til sæsonstart med alle de fordele der dertil hører.

 

Vi undskylder ulejligheden.

 

På bestyrelsens vegne

Kasper Petersen, formand.